Betonvloeren schuren

Betonvloeren schuren

Glad werk

Diamant schuren wordt toegepast op betonvloeren als deze bijvoorbeeld; niet vlak zijn, te hoge naden, niet goed zijn afgewerkt, schade hebben door geweld of slijtage.

Bij het diamant schuren wordt een laag van de betonvloer afgeschuurd. Het ziet er dus anders uit dan voorheen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het grind van de betonvloer zichtbaar wordt. Vooraf wordt bekeken met u als opdrachtgever wat de wensen zijn. Aan de hand van deze wensen komen wij met de beste werkwijze. Het kan ook zijn dat wij met onze ervaring een andere werkwijze voorstellen zoals diamant polijsten.

Betonvloeren schuren

Glad werk

Het eindresultaat bij schuren met diamant is een vlak geschuurde vloer. In de meeste gevallen is het nog wel een ruwe vloer en is verdere bewerking gewenst. Afhankelijk van het gebruikte gereedschap zijn schuurkrassen nog wel zichtbaar en voelbaar. Vaak wordt diamant schuren toegepast als voorbereiding op een volgende bewerking zoals polijsten, coaten of egaliseren.

Het diamant schuren gebeurt zoveel mogelijk stofvrij. Aan de hand van de te schuren oppervlak gebruiken wij diverse machines. Voor grote oppervlakten, zoals een fabriekshal of showroom, gebruiken wij grotere schuurmachines en stofzuigers dan een woning. Dit is per situatie verschillend. Samen met u als opdrachtgever maken wij in een persoonlijk gesprek een passend plan voor het beste resultaat.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Opgeleverd werk

Deze diensten bieden wij ook aan

Beton coaten

Beton coaten

Slijtvast en vloeistofdichte vloer

Betonreparatie

Betonreparatie

Maak beschadigde vloeren als nieuw

Vloeren egaliseren

Vloeren egaliseren

Maak uw vloer weer glad en recht

Beton impregneren

Beton impregneren

Onzichtbaar beschermen

TOP